Wijkaanzee gids

Terug naar Wijkaanzee startpagina

Start  »  Gids  »  W  »  Wijkaanzee  »  Hotels

Hotels gids

Wijkaanzee gids

1. Banjaert (Nivon)
Het nieuwe natuurvriendenhuis Banjaert (2006) met 80 bedden is mooi ingepast in de duinen. Door de ligging en de stijl zijn de binnenkant en de buitenkant in de beleving sterk met elkaar verbonden. De grote zaal en het terras lijken in elkaar over te vloeien met het duin. Kinderen kunnen zich goed uitleven op de speelt

http://www.nivon.nl/accommodaties/natuurvriendenhuizen/huisdetail.asp?Accommodatie...

2. Hotel Hoge Duin
Hotel Het Hoge Duin ligt op een toplocatie. Zee, strand en duinen en de prachtige steden van Noord-Holland. Zowel voor ontspanning, romantiek als een gezellig familie-uitje een ideale thuis- en uitvalsbasis.

http://www.hethogeduin.nl/

3. Hotel Mare Sanat
Mare Sanat is een historische villa aan de rand van Wijk aan Zee. Wij bewaren de authentieke sfeer van het ruim 100 jaar oude pand. Sfeer en gemoedelijkheid kenmerken ons hotel.

http://www.maresanat.nl/

4. Hotel Sonnevanck
De kamers van Hotel Sonnevanck zijn gezellig en sfeervol ingericht, en met een uitstekende kwaliteit van de bedden.

http://www.hotel-sonnevanck.nl/

5. Hotel Zeecroft
Perfect gelegen hotel nabij het centrum van Wijk aan Zee. Een heerlijke uitvalsbasis voor bezoek aan strand, bos, duinen of omliggende steden Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Bezoek uiteraard ook de Beverwijkse Bazaar of hollands mooiste sauna Ridderrode !

http://www.zeecroft.nl/

6. Hotel Zeeduin
Op slechts 50 meter van het breedste strand van Nederland en midden in de duinen gelegen, vindt u Hotel-Restaurant Zeeduin. Zandkastelen bouwen, schelpen zoeken, vliegeren of een prachtige strandwandeling bij de zonsondergang maken, u zult zich hier geen moment vervelen! Tevens zijn er vanuit dit hotel culturele uitsta

http://www.hotelzeeduin.nl/