Wijkaanzee gids

Terug naar Wijkaanzee startpagina

Start  »  Gids  »  W  »  Wijkaanzee  »  Muziek Wijk aan Zee

Muziek Wijk aan Zee gids

Wijkaanzee gids

1. David van Aalderen
Ik heb een waanzinnige passie voor muziek en een niet te stuiten drive om zo veel mogelijk muziek te spelen, nieuwe wegen in te slaan en nieuwe stijlen en instrumenten in de vingers te krijgen.

http://www.davidmuziek.nl/

2. Kees Koek
Cook Daniel produceert relaxing music gebaseerd op global grooves en jazzy sounds die je meenemen op een ontspannende luisterreis. Vergeet de dingen van alledag. Get into the groove!

http://www.cookdaniel.com/

3. Kingcake
De veelzijdigheid van King Cake, maakt dat deze band breed inzetbaar is. Van kleine cafe's tot grote concert podia en van besloten feestjes tot grote muziek evenementen: Het zijn allemaal ervaringen die niet meer nieuw zijn. De samenwerking met Flaco Jimenez en Rowwen Heze zijn ook hierbij mooie leermomenten geweest.

http://www.kingcake.nl/

4. Mei Festival
Ergens in mei, elk jaar een Meifestival in Wijk aan Zee.

http://www.meifestival.nl/

5. Nuh
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Nuh

http://www.nuh.cc/

6. Opname muziek Studio J-P
High tech opnemen in historisch pand. Studio J-P verzorgt geluidsopnames voor band, singer-songwriter, zangkoor en meer. Ook voor het inzingen van karaoke orkestband voor prof en amateur. Muziekstudio in voormalig kerkje Wijk aan Zee. 25 minuten van Amsterdam, 20 minuten van Haarlem en Alkmaar. Je kunt bij ons ook

http://www.j-p.nl/opname-studio/

7. Sylvia Brandse
Sylvia heeft een groot gevarieerd repertoire. Door de verschillende stijlen kan de band zich aanpassen aan uw wens, het feest en het publiek.

http://www.sylviabrandse.nl/